• faqe_kreu_bg

Aplikacion

Sistemet e Testimit SRI ADAS

Sistemet e avancuara të ndihmës së shoferit (ADAS) po bëhen më të përhapura dhe më të sofistikuara në automjetet e pasagjerëve, me veçori të tilla si mbajtja automatike e korsisë, zbulimi i këmbësorëve dhe frenimi emergjent.Në përputhje me përhapjen e shtuar të prodhimit të ADAS, testimi i këtyre sistemeve po bëhet më rigoroz me më shumë skenarë që duhen marrë parasysh çdo vit, shih, për shembull, testimin ADAS të kryer nga Euro NCAP.

Së bashku me SAIC, SRI po zhvillon robotë lëvizës për aktivizimin e pedaleve, frenave dhe drejtimit dhe platforma robotike për mbajtjen e objektivave të buta për t'iu përshtatur nevojës për vendosjen e automjeteve testuese dhe faktorëve të mjedisit në skenarë shumë specifikë dhe të përsëritshëm.

Punim kërkimor:

Modeli i Kontrollit Parashikues të një Roboti Drejtues për Testimin e ADAS

Shofer roboti ISTVS_paper_SRI_SAIC

ADAS-Test-System-52
ADAS-Test-System-6

Lini Mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni.