• faqe_kreu_bg

Lajme

Lustrimi i kornizës së dyerve të saldimeve/ Seria e aplikimit për bluarje të kontrolluar nga forca iGrinder

lajme-2

Kërkesat e projektit:

1. Lustrim saldimi pas kornizës së derës së makinës Saldimi CMT është i rëndësishëm për ta bërë sipërfaqen e kornizës së derës të lëmuar dhe uniforme.

2. Pamja më e mirë e saldimit kërkon bluarje të materialit jo vetëm në saldim, por edhe në materialin bazë 1mm rreth tegelit të saldimit.Trashësia e materialit bazë në pozicionin e bluarjes duhet të reduktohet në përputhje me standardet e fabrikës.

3. Të gjitha ndërfaqet elektrike dhe procedurat duhet të jenë në përputhje me standardet e prodhuesit.

Zgjidhja inteligjente e kontrolluar me forcë iGrinder®:

Si një sistem bluarjeje i pavarur i kontrollit të forcës, skema është e pavarur nga softueri i kontrollit të robotit.Robotit i duhet vetëm të ndjekë shtegun e synuar ndërsa funksioni i kontrollit të forcës dhe lundrimit plotësohet në mënyrë të pavarur nga koka iGrinder.Përdoruesi duhet vetëm të fusë vlerën e kërkuar të forcës.

Krahasuar me metodat konvencionale të kontrollit të forcës robotike, iGrinder ® përgjigjet më shpejt.Është më i saktë, më i lehtë për t'u përdorur dhe më efikas në bluarje.Inxhinierët robotë nuk kanë më nevojë të hartojnë dhe zbatojnë një program kompleks kontrolli të sinjalit të sensorit të forcës, pasi kontrolli i forcës është i automatizuar nga iGrinder ®.

iGrinder® është koka bluarëse lundruese inteligjente e kontrolluar nga forca dhe teknologjia e patentuar e Sunrise Instruments.Koka mund të pajiset me një sërë veglash, si: mulli pneumatik, bosht elektrik, mulli këndor, mulli i drejtë, lëmues me rrip, makineri tërheqëse teli, kazmë rrotulluese etj., të përshtatshme për skenarë të ndryshëm aplikimi.

Video për lustrimin e saldimit të kornizës së dyerve:

Na kontaktoni për të ditur më shumë rreth SRI iGrinder!


Lini Mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni.